Με όπλο το 1-0 του πρώτου αγώνα και έχοντας στο πλευρό της 800 οπαδούς της η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Κόσιτσε της Σλοβακίας για τον επαναληπτικό με την Ντνίπρο. Το μεσημέρι θα βρίσκεται στον προορισμό της και θα προπονηθεί απόψε στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, ενώ ο Όλτρα θα παραθέσει και Διάσκεψη Τύπου.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Εκπ. Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου λίγο πριν την αναχώρηση:

«Τα όνειρα δεν έχουν όρια και φραγμούς. Είμαστε περήφανοι που μπαίνουμε στο αεροπλάνο για να παίξουμε Φεβρουάριο μήνα, είμαστε η μοναδική ομάδα σε Κύπρο και Ελλάδα. Ονειρευόμαστε, μας δίνει το δικαίωμα η ομάδα να κάνουμε όνειρα. Θα πάμε να δώσουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για να γράψουμε ιστορία.

Θα έχουμε περίπου 800 φιλάθλους στο πλευρό μας, πραγματική απόβαση. Ευελπιστώ ότι στο τέλος της ημέρας να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε. Δεν θα έχουμε τους Άλτμαν και Γκιούρσκο. Ουσιαστικά ο προπονητής έχει τις ίδιες επιλογές με το πρώτο παιχνίδι. Την ιστορία γράφουν οι παρόντες. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, έχουμε κάνει τον γύρο της Ευρώπης και όπου πήγαμε παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να κάνουμε ένα μυαλωμένο παιχνίδι».

NIC 0073 thumbnail preview

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης