Ο μασέρ της ΑΕΚ αποχωρεί μετά από 25 χρόνια!

Ο επί μία 25ετία μασέρ της ΑΕΚ αποχώρησε και η ομάδα τον αποθεώνει:

“Ένα ακόμη πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην οικογένεια της ΑΕΚ κλείνει. Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια ο Dimitar Yordanov αποχωρεί από την θέση του μασέρ της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, καθώς θα συνταξιοδοτηθεί.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε ένα άνθρωπο που ξεχώρισε σε όλη την διάρκεια της παρουσίας του με τον εξαίρετο χαρακτήρα του, την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα του. Ένα αληθινό παράδειγμα για όλους μας στα αποδυτήρια. Ο Mitko έζησε με την ομάδα μας αμέτρητες καλές και κακές ποδοσφαιρικά στιγμές, τρομερές συγκινήσεις και θα κουβαλά αναμνήσεις για μια ζωή.

Σε ευχαριστούμε φίλε Mitko για την ανεκτίμητη προσφορά σου στην ΑΕΚ. Συγχαρητήρια για τη συνταξιοδότησή σου! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και την οικογένεια σου και ότι μπορείς να απολαύσεις όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Απόλαυσε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Η ομάδα μας θα βραβεύσει τον Miko στο παιχνίδι πρωταθλήματος και τελευταίο για το 2023 με αντίπαλο την Δόξα στο AEK ARENA”.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης