Κεντρική εξέδρα και 15 ευρώ τα εισιτήρια του ΑΕΖ-ΑΕΚ

Ενημέρωση από την ΑΕΚ για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων με την ΑΕΖ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΖ Ζακακίου στο Στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή», που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (22/09) στις 19:00.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα ηλεκτρονικά και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Τετάρτη: 09:00-13:00, Πέμπτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Παρασκευή: 09:00-17:00). Για ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων πατήστε εδώ. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Oι εισόδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.   

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Δυτική κεντρική εξέδρα, καθώς και στο πέταλο του γηπέδου και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά στους δρόμους περιμετρικά του γηπέδου.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ. 

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται Κάρτα Φιλάθλου. Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Προηγούμενο άρθρο