Αναφορικά με τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης – ΑΕΚ  για την 1η  αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα που προκύπτουν από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων μας, αποφάσισε όπως εφαρμοστούν τα πιο κάτω:

Σε περίπτωση πρόκρισης του Άρη στα play offs του Champions League, ο αγώνας Άρης  – ΑΕΚ θα αναβληθεί, καθώς την Τρίτη, 22.08.2023 έχει οριστεί από την UEFA  ο πρώτος αγώνας του Άρη στα play offs της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που ο Άρης αποκλειστεί από τα play offs του Champions League και η ΑΕΚ προκριθεί στα play offs του Conference League και ακολούθως θα αγωνιστεί ημέρα Τετάρτη, ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20.08.2023. Αν ο Ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ οριστεί ημέρα Πέμπτη, τότε ο αγώνας  Άρης – ΑΕΚ θα διεξαχθεί Δευτέρα 21.08.2023.

Σε περίπτωση αποκλεισμού του Άρη από τα play offs του Champions League και της ΑΕΚ από τα play offs του Conference League, ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ θα διεξαχθεί Δευτέρα, 21.08.2023.

Σε περίπτωση αποκλεισμού του Άρη από τα play offs του Champions League και ο ορισμός του επόμενου Ευρωπαϊκού του αγώνα θα είναι ημέρα Τετάρτη, τότε ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ θα οριστεί ημέρα Κυριακή 20.08.2023.

Η ΚΟΠ στηρίζει τις ομάδες που μας εκπροσωπούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί και όπου είναι δυνατό, στη βάση της Προκήρυξης, παρέχονται διευκολύνσεις για τον καλύτερο προγραμματισμό των αγώνων τους σε συνδιασμό με τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Cyta.

Με αυτή την ευκαιρία, επαναλαμβάνουμε τις ευχές μας για κάθε επιτυχία στις ομάδες μας.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης