Δηλώσεις μπροστά στον φακό της Primetel από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκο Δημητρίου, μετά την λήξη του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Όλα όσα είπε:

Αρχικά: “Ήταν σπουδαίας σημασίας νίκη, σε μία ματσάρα μεταξύ δύο ποιοτικών ομάδων. Εξαιρετικός ρυθμός και φάσεις από τις δύο ομάδες. Μπήκαμε νωρίς σε ρόλο οδηγού, μετά δεν ήμασταν καλοί, ενώ το δεύτερο τέρμα έγειρε τη πλάστιγγα στο μέρος μας. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στο παιχνίδι, όμως δεν άλλαξε κάτι, σημαντική νίκη. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, μαζί μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και στο όνειρο μας. Έχουμε δρόμο ακόμα, δικαιούμαστε να είμαστε χαρούμενοι, όμως στη συνέχεια κοιτάμε το επόμενο ματς. Καλή συνέχεια και στον ΑΠΟΕΛ”.

Για τον στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος: “Το λέμε από το ξεκίνημα πως έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα. Ο κόσμος έκανε το καθήκον του, τους θέλουμε κοντά μας, ανεξαρτήτως μέρας και αντιπάλου”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση: “Να ενημερώσω πως η περίπτωση του Αμπουμπακάρι δεν προχώρησε λόγω θεμάτων του ποδοσφαιριστή. Εμείς ως ομάδας επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας. Θα πάμε σε άλλη κίνηση για την ενίσχυση μας”.

Για Νίκολιτς: “Θα ενημερώσουμε εάν υπάρξει κάτι επίσημο με κάποιον ποδοσφαιριστή”.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης