Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για τον αγώνα με την Ντνίπρο: «Τρέχουμε σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα άστο δικό της κομμάτι για να παρουσιάσουμε στο μεγαλύτερο ραντεβού. Είναι και τα διαδικαστικά να ετοιμαστεί το γήπεδο. Το διακύβευμα την Πέμπτη και την επόμενη εβδομάδα είναι το εισιτήριο πρόκρισης, όποτε αντιλαμβάνεται κανείς τη σημασία του αγώνα. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι. Είναι και πιο έτοιμη σε όλους τους τομείς. Τότε προερχόταν από απραξία εννέα μηνών. Και τότε ήταν πολύ καλή ομάδα και έκανε σωτήριες επεμβάσεις ο Πίριτς και το είδαμε και όταν αγωνιστική με τον Απόλλωνα. Και τώρα έχει απραξία λόγω της χειμερινή διακοπής όμως δεν είναι το ίδιο. Έχει ενισχυθεί. Εχθρός του καλού το καλύτερο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Την Πέμπτη πρέπει να κάνουμε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι για βάλουμε τις βάσεις ενόψει του επαναληπτικού στη Σλοβακία»

Για τον Όλτρα: «Την Πέμπτη θα του περάσει ο θυμός. Πάντα διατηρεί τα συναισθήματα του μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

Για την ισοπαλία με τον Ακρίτα: «Βρεθήκαμε σε μια όχι τόσο καλή μέρα, την πατήσαμε εκεί που δεν το περιμέναμε όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν και χειρότερα. Πρέπει να προχωρήσουμε, να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι, να μην επαναλάβουμε τα λάθη, ειδικά στο ευρωπαϊκό που δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα και δύσκολα διορθώνονται»

Για τα αγωνιστικά: «Τα δεδομένα δεν υπέρ των Άλτμαν και Γκιούρσκο. Είναι εξαιρετικά απίθανο να τους δούμε, όμως απομένουν άλλες δυο προπονήσεις»

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε αρκετό κόσμο, όμως το ότι το παιχνίδι διεξάγεται τόσο αργά αποτρέπει να έχουμε sold out».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης