Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» ήταν καλεσμένος ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε λίγες ημέρες μετά την νίκη στην Ευρώπη. Δεν ανταποκριθήκαμε. Έχουμε μάθει να μην ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε. Κάναμε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και μειώσαμε αλλά δεν είχαμε συνέχεια για να σώσουμε τον ένα βαθμό και δεχθήκαμε την ήττα. Ο προπονητής μίλησε αρκετά χθες, είπε πως το πρόβλημα ήταν περισσότερο πνευματικό. Σίγουρα ήταν αναπόφευκτο και το κομμάτι της κούρασης, αφού με την Ντνίπρο κάναμε τα περισσότερα τρεξίματα», είπε.

Και συνέχισε: «Επικεντρώνεται κάποιος και λέει για τις ομάδες τις δικές μας. Αυτό συμβαίνει όμως σε όλη την Ευρώπη. Εμείς είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει φτάσει μέχρι εδώ. Την Πέμπτη έχουμε ένα ιστορικό παιχνίδι, είναι τεράστια η πρόκληση. Θα πάμε στο παιχνίδι στη Σλοβακία και μετά την Καθαρά Δευτέρα με τον Απόλλωνα. Ακόμα και όταν είχαμε αποσπαστεί βαθμολογικά μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, είχαμε πει ότι τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ. Το θετικό είναι ότι η κακή μας μέρα δεν συνδυάστηκε με την απώλεια της πρωτιάς. Ξέρουμε ότι τελειώνει αυτό το εξουθενωτικό δεκαπενθήμερο. Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό στα δύο παιχνίδι σε Ευρώπη και Κύπρο».

Για την ήττα μετά από καιρό: «Μετά από 120 ημέρες και 15 παιχνίδια ήρθε η ήττα.  Το αρνητικό είναι ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα ιστορικό ραντεβού την Πέμπτη και ακολούθως να επιστρέψουμε στην Κύπρο για να δούμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Με την Ντνίπρο είναι 50-50 οι πιθανότητες. Περιμένω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την πρόκριση. Θα έχουμε μαζική παρουσία και θα νιώθουμε ότι παίζουμε εντός έδρας. Έχουμε τα φόντα να προκριθούμε εάν επαναλάβουμε εαυτόν».

Για τα παράπονα της ΑΕΛ για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για την ανάρτηση του Γενικού Διευθυντή της λεμεσιανής ομάδας, Μάριου Σταδιώτη, απάντησε: «Είδα την δήλωση. Τι να σχολιάσω. Τελείωσε το παιχνίδι χθες, ευχαριστήσαμε την ΑΕΛ για τη φιλοξενία. Είπαμε ότι ήταν δίκαιη νίκη. Πάμε παρακάτω».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης