Καλεσμένος στον Super Sport FM όπου μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τη νίκη επί του Άρη: «Σπουδαίο διπλό, ατόφιο χρυσάφι. Το θέλαμε πάρα πολύ και το παλέψαμε μέχρι εκεί που εν πήγαινε άλλο για να το πάρουμε. Καταφέραμε να συνδυάσουμε αποτέλεσμα πριν και μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο προπονητής έδειξε με τις επιλογές του ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλο το έμψυχο δυναμικό και το εξήγησε και στις δηλώσεις του. Πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που το έδειξε και χθες και είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τις δηλώσεις του Όλτρα: «Δεν είναι από αυτούς που κρύβονται πίσω από το αποτέλεσμα, είτε αρνητικό είτε θετικό. Είπε χθες τη μεγάλη αλήθεια για το παιχνίδι. Ότι ήταν πολύ δύσκολη και σημαντική η νίκη, αλλά εκεί που χρειάστηκε είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, κυρίως στη φάση με το δοκάρι. Κάποιες φορές πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου.

Για τις μαζεμένες αλλαγές: «Δεν μπορείς να μην κάνεις αλλαγές. Χθες είπα επί λέξη “πέστε μια ομάδα που παίζει ανά τρεις μέρες και δεν κάνει αλλαγές”. Αυτό ισχύει και για την Ομόνοια και τον Απόλλωνα και για όλες που έχουν κι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμη και σε περιπτώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερες αλλαγές δεν γίνονται γιατί υπάρχουν προβλήματα. Σε προηγούμενα παιχνίδια έκανε λιγότερες αλλαγές ο προπονητές, όμως χθες ήταν πολύ σημαντικό να φρεσκάρει την ομάδα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ: «Η ανακοίνωση βγήκε πριν το παιχνίδι του Σαββάτου για να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους και το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι στο “Σουκρού Σαράτσογλου”. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να ανταποδώσουμε την φιλοξενία. Δεν θέλουμε να μας απασχολήσει οτιδήποτε άλλο πέραν από το αγωνιστικό όπου θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Μέσα στο γήπεδο ήταν υποδειγματική η φιλοξενία της διοίκησης της Φενερμπαχτσέ. Σήμερα θα εκδώσουμε και τα εισιτήρια και περιμένουν να φτιάξει ο κόσμος μια καυτή ατμόσφαιρα σε κόσμια πλαίσια. Χρειάζεται μια τέτοια ατμόσφαιρα η ομάδα για να κοιτάξουμε στα μάτια έναν αντίπαλο όπως η Φενερμπαχτσέ. Περιμένουμε να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο, παράπανω από 6000».

Για τα αγωνιστικά ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τους Τούρκους στην Αρένα: «Ο Κάσας δεν έχει δικαίωμα στην Ευρώπη, θα πρέπει να δούμε για τον Άλτμαν και τον Γκιούρσκο, κυρίως για τον πρώτο, γιατί ο δεύτερος θέλει χρόνο ακόμη».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης