Ο Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις για τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και τη νίκη επί της Πάφος FC.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το παιχνίδι και τον κόσμο: «Είναι αριθμοί που δείχνουν ότι συνεχίζουμε από κει που μείναμε το 2022. Το παιχνίδι κρίθηκε από τη δική μας υπεροχή και τις ευκαιρίες μας. Δεν κινδυνεύσαμε όταν πήρε την πρωτοβουλία ο αντίπαλος. Οι αριθμοί και ο απολογισμός στην «Αρένα» δείχνουν πόσο δυνατοί είμαστε στο «σπίτι» μας. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Ήταν αυξημένος ο αριθμός, ίσως προσέγγισε τις 4.000. Ο κόσμος ήταν εκδηλωτικός. Κρίμα που δεν θα τους έχουμε στο επόμενο ματς. Η ομάδα ελπίζει να συνεχίσει τις επιτυχίες. Είναι πλεονέκτημα για εμάς το γήπεδο μας. Έπαιξε μπάλα και ο κόσμος. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη συνέπεια που δείχνουμε ως τώρα. Τίποτα δεν έχει κριθεί από τώρα, η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε καλά, ήταν θέμα χρόνου να έρθει το τέρμα και μετά επιστρατεύσαμε την ανασταλτική λειτουργία που λειτούργησε άριστα».

Για το κύπελλο και το κόσμο: «Περιμένουμε τις επόμενες ώρες για να μάθουμε τι πρόκειται να γίνει στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για το κύπελλο».

Για το πρωτάθλημα: «Ο κόσμος και εμείς το θέλουμε και παλεύουμε ως ομάδα. Ο κόσμος δικαιούται να είναι ενθουσιασμένος. Δεν πρέπει να φύγουμε από τους χαμηλούς τόνους. Έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε συγκέντρωση».

Για τη διαιτησία: «Έχει δικαίωμα κάθε ομάδα να εκφράζει τα παράπονα της. Η φάση του Ζάιρο είναι οριακή. Ας παρουσιάσει κάποιος με πειστήρια τη φάση που μας διαβεβαιώνουν ότι είναι «καθαρό» τέρμα. Σε γενικές γραμμές υπάρχει προκατάληψη, από το πρώτο λεπτό υπήρχαν διαμαρτυρίες και είναι απίστευτο. Αναρωτιέμαι από που πρέπει να φέρουμε διαιτητή για να μην υπάρχουν παράπονα».

Για Ανόρθωση: «Προετοιμασία εξπρές. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Ο Ρόμο δεν μπορούσε να παίξει περισσότερο. Ο Ράφα Λόπες θα είναι ετοιμοπόλεμος. Είμαστε αισιόδοξοι για Πονς και Τρισκόφσκι. Η αλήθεία είναι πως έκανε μεγάλη προσπάθεια ο Ολατούντζι, πήρε τα εύσημα από τους πάντες».

Για τις αποχωρήσεις: «Δεν θέλω να σχολιάζω αυτά τα ζητήματα. Δεν είναι σωστό για κανέναν παίκτη».

Για Σλοβακία: «Με τη ζήτηση που έχουμε, ίσως υπάρξει και έξτρα κίνηση. Θα είναι η πιο μαζική παρουσία σε εκτός έδρας. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα στο εκτός έδρας. Πιστεύουμε στην ομάδα. Είναι τεράστια η πρόκληση».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης