«Ασπίδα» στον εαυτό του ύψωσε ο Τσάβι Ρόκα

Μεγάλο μέρος της Διάσκεψης Τύπου του Ραν Μπεν Σιμόν αναλώθηκε από τον Τσάβι Ρόκα ο οποίος ρωτήθηκε και απάντησε για τις τελευταίες δυο μεταγραφικές περιόδου όπου «κατηγορείται» ότι δεν έγιναν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις ενίσχυσης.

Ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής προσπάθησε να υπερασπιστεί τη δουλειά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζετε πως εγώ δεν θέλω να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα; Αν δεν το πάρει όμως δεν είναι καταστροφή. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες. Ο κόσμος πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα με τα σωστά και τα λάθη του οποιουδήποτε. Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες κάνεις λάθη. Πρέπει όμως να δίνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο και όταν τελειώνει το ματς να μην μπορεί να πας περπατώντας μέχρι το αμάξι».

Επίσης σχολίασε: «Για το ότι δεν κάνουμε πιο γρήγορα τις μεταγραφές ο λόγος είναι πως πολλές φορές περιμένουμε τους παίκτες να επιλέξουν γιατί δεν είναι πρώτη επιλογή τους η Κύπρος».

Ήθελε με τον τρόπο του ο Ρόκα να δώσει απαντήσεις και να υπερασπιστεί τη δουλειά του σε μία περίοδο που ίσως να ένοιωσε αδικημένος από την όλη κριτική.

Το σημαντικό είναι τώρα με την έλευση του Ραν Μπεν Σιμόν να μπορέσει η ομάδα να ηρεμήσει, να βρει τον εαυτό της και να μπει στο σωστό δρόμο. Δεν μπορεί ο Ισραηλινός να κάνει θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη αλλά θα χρειαστεί και τον χρόνο του για να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Αφήστε ένα σχόλιο