Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα σίγουροι και βέβαιοικαι αποφασισμένοι ότι η εικόνα με την Τορπέντο δεν θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Άλλωστε, αν επαναληφθεί η εικόνα με Τορπέντο η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να έχει απαιτήσεις.

Όμως αυτό που βγαίνει από την ομάδα της Λάρνακας είναι η αποφασιστικότητα ότι ο κόσμος θα δει μία πολύ διαφορετική και βελτιωμένη εικόνα απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Ισραήλ είναι πολύ ποιοτική και είναι και το φαβορί για την πρόκριση.

Επομένως είναι λογικό η ΑΕΚ να πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω. Άλλωστε, αυτή την περίοδο οι ομάδες παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζονται καλύτερες. Η ομάδα του Όλτρα πρέπει να γίνει πιο επιθετική και πιο συμπαγής αμυντικά για να πάρει το ζητούμενο.

Πιο είναι το ζητούμενο; Να κερδίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ έστω και με ένα γκολ διαφορά για να πάει στο Ισραήλ έχοντας μικρό προβάδισμα.

Αγωνιστικά εκτός θα είναι και πάλι οι Εγγλέζου και Κατελάρης, ενώ δεν έχει δηλωθεί στη λίστα ο Σάντος που θα μείνει και πάλι εκτός από τις διπλές αναμετρήσεις.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωση