Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα το ερχόμενο Σάββατο έχει αρχίσει. Άπαντες στην ομάδα της Λάρνακας επικεντρώνονται στο μεγάλο παιχνίδι όπου με νίκη θα παραμείνει η ομάδα στην κορυφή μόνη και θα αφήσει το ΑΠΟΕΛ στο -4.

Εξαιρετικά σημαντική σε ένα τέτοιο ντέρμπι είναι και η παρουσία του κόσμου. Αν ο ΑΕΚτζής θέλει πρωτάθλημα δεν πρέπει μόνο να το λέει και να το φωνάζει στα social media και στις καφετέριες, αλλά να πάει και στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα του.

Και αν δεν το κάνει τώρα, τότε πότε; Αν δεν γεμίσει τώρα το γήπεδο, τότε πότε θα το γεμίσει; Αν δεν δείξει ο κόσμος τώρα πόσο πολύ θέλει το πρωτάθλημα, τότε πότε θα δείξει; Τώρα λοιπόν είναι η ώρα του κάθε ΑΕΚτζή.

Τώρα πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το ΑΕΚ Αρένα και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που πρέπει για να σπρώξει την ομάδα του Όλτρα σε μία ακόμη επιτυχία. Στο φρούριο της η ΑΕΚ καλείται να δείξει ξανά χαρακτήρα και όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση της χρονιάς…

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης