ΑΕΚ: H αποστολή και το πρόγραμμα για Γαλλία

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι στη Γαλλία και το ματς με την Ρεν.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι την Τετάρτη (02/11, 09:00) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας με ειδική ναυλωμένη πτήση για την Γαλλία, ενόψει του αγώνα της 6ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο του Europa League με αντίπαλο την Stade Rennais, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (03/11, 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) στo Roazhon Park.

Η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός είναι οι Oier, Trickovski, Altman, Faraj, Casas, Romo, Asante. Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι νεαροί της 2ης ομάδας Μαυρής, Gonzalez και Κωνσταντή.

Την Tετάρτη (02/11) στις 19:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στo Roazhon Park. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την προπόνηση στις 18:30 τοπική ώρα (19:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί στην Γαλλία το πρωί της Παρασκευής (04/11) και το απόγευμα θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης