ΑΕΚ: Στα 15 ευρώ τα εισιτήρια με Πάφο

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την Πάφο για τους φίλους της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΑΕΚ ΑRENA, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/05) στις 19:00.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα ηλεκτρονικά και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Τρίτη: 15:00-18:00, Τετάρτη: 09:00-13:00, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο 09:00-13:00). Για ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων πατήστε εδώ. Eισιτήρια θα πωλούται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα.  

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια). 

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν είναι κάτοχοι πακέτων εισιτηρίων των πλέι-οφ δικαιούνται 1 δωρεάν εισιτήριο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν μόνο από την Μπουτίκ του Σωματείου.  

Οι κάτοχοι πακέτων εισιτηρίων των πλέι-οφ δικαιούνται 1 δωρεάν εισιτήριο για προσκεκλημένο τους, το οποίο επίσης μπορούν να προμηθευτούν μόνο από την Μπουτίκ του Σωματείου. 

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου. Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται Κάρτα Φιλάθλου. Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης