Δεν είναι καθόλου εύκολο όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0 να γυρίζεις ένα παιχνίδι και να πανηγυρίζεις στο τέλος τη νίκη. Για την ΑΕΚ η αναμέτρηση με τον Άρη ήταν ένα γερό τεστ. Ένα τεστ χαρακτήρα το οποίο πέρασε σχεδόν με άριστα.

Και λέμε σχεδόν γιατί ναι μεν κέρδισε με ανατροπή στην τελευταία φάση του αγώνα αλλά για να φθάσει να δέχεται τρία γκολ μέσα στην έδρα της σημαίνει ότι έκανε και η ίδια πολλά λάθη. Έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη.

Μίλησε στο τέλος και η φανέλα και η έδρα με την ΑΕΚ να γυρίζει αρχικά το 0-2 σε 3-2 και το 3-3 σε 4-3 με γκολ του Φαράζ στα… χασομέρια. Μία νίκη που δείχνει χαρακτήρα ομάδας η οποία διεκδικεί τον τίτλο. Και δεν τον διεκδικεί απλά στα λόγια αλλά το δείχνει μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική της συμπεριφορά πόσο πολύ το θέλει. Γυαλίζει το μάτι όλων στην ΑΕΚ!

Αυτό που χάλασε στα τελευταία ματς για την ΑΕΚ είναι η σταθερή της αμυντική γραμμή. Τέσσερα γκολ από την Νέα Σαλαμίνα και τρία από τον Άρη είναι πάρα πολλά για μία ομάδα που μέχρι πριν μία βδομάδα είχε δεχθεί όλα κι όλα 10 γκολ σε 18 ματς.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here