Αδειάζουν Πέτροβιτς στην ΑΕΖ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για την βαριά ήττα από την ΑΕΛ: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, χάσαμε εύκολα από την ΑΕΛ και μας πληγώνει αυτό. Η ομάδα έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, το μόνο που μένει είναι να περάσει και η επόμενη αγωνιστική. Το μόνο που μένει είναι να επικυρωθεί και βαθμολογικά. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Εθνικό. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε, άλλους στόχους είχαμε, ωστόσο, είμαστε αναγκασμένοι να δούμε την επόμενη μέρα στην ΑΕΖ».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο συνολικά της ΑΕΖ: «Δυστυχώς μας αδίκησαν σε κάποιους αγώνες. Η ομάδα ξεκίνησε καλά αγωνιστικά, πολλοί μας περίμεναν να είμαστε εύκολη λεία. Στη συνέχεια υπήρξαν αρκετά σφάλματα εναντίον μας. Μάθαμε να λέμε τη γλώσσα της αλήθειας, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Πληρώσαμε αρκετά πράγματα. Δεν πέφτουμε 100% από διαιτητικά λάθη, ωστόσο, ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Μας στερήθηκαν σημαντικοί βαθμοί. Η ψυχολογία στην ομάδα έπεσε, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν τα καταφέραμε και τα έχουμε με τους εαυτούς μας. Στις τελευταίες δοκιμασίες θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς, ως σύνολο κάναμε κάποια λάθη στου αγώνες. Οι αλλαγές προπονητή μας επηρέασαν επίσης με αρνητικό πρίσμα. Είχαμε τρεις διαφορετικούς προπονητές, προσπάθησε να περάσει ο καθένας τη δική του φιλοσοφία. Το σύνολο δημιουργήθηκε από τον κ. Λουκά και το αναγνωρίζουμε αυτό. Ο Λιάσος θα έχει μία ξεχωριστή θέση στην ομάδα. Προσπαθήσαμε με τον κ. Πάντσεον, στη συνέχεια προχωρήσαμε με τον κ. Πέτροβιτς, που βελτίωσαν κάποια πράγματα, όμως οι χαμένοι βαθμοί μας πήγαν από κάτω. Οι τραυματισμοί έπαιξαν επίσης το ρόλο τους. Προσπαθήσαμε τα μέγιστα αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τις δηλώσεις του Πέτροβιτς: «Δεν θα ήθελα να πω πολλά. Η συγκεκριμένη δήλωση από τον προπονητή μας ήταν άτοπη και άστοχη, κατάφερε η ΑΕΖ να πάρει σπουδαία αποτελέσματα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές νίκησαν την ΑΕΚ, πήραν αποτέλεσμα με την Ομόνοια δύο φορές και είναι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που έφτασαν την ομάδα στους οκτώ του κυπέλλου. Ίσως να επηρεάστηκε από την εμφάνιση με την ΑΕΛ και τη βαθμολογική θέση. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δείξουν πράγματα, έτσι ώστε να βρουν τον επόμενο σταθμό τους. Ίσως επηρεάστηκε ο Σέρβος προπονητής από κάποια πράγματα. Άστοχη η τοποθέτηση του».

Για τα συμβόλαια των παικτών: «Τα περισσότερα συμβόλαια είναι μονοετή. Ήταν μία κίνηση που έγινε για να μην επιβαρυνθεί η ομάδα στο οικονομικό κομμάτι. Αν η ομάδα έμεινε στα «σαλόνια», θα γίνονταν προτάσεις για ανανεώσεις».

Για το μέλλον της ΑΕΖ: «Αυτή τη στιγμή είναι νωρίς να πούμε πολλά. Ο Νίκος Τσίκος έχει αποχωρήσει από την ομάδα της ΑΕΖ. Ο άνθρωπος έδινε τα λεφτά του και ένιωσε την αδικία μετά από κάποιες αποφάσεις κυρίως των διαιτητών. Ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν άξιζε αυτή την αντιμετώπιση. Τα τελευταία τρία χρόνια ξόδεψε αρκετά χρήματα και την «οδήγησε» ως την πρώτη κατηγορία. Οι άνθρωποι αυτής της διοίκησης είχαν όραμα και πλάνο, ωστόσο, φαίνεται ότι αυτά που είχαν στο μυαλό τους πήγαν στα σκουπίδια από κάποιες αντιμετωπίσεις. Ο Μιχάλης Αριστοτέλους είναι στο «τιμόνι» και θα πορευτούμε με εκείνον ως το τέλος της σεζόν. Ο Νίκος Τσίκος έχει πάρει την απόφαση του, δεν θα ασχοληθεί με τα ποδοσφαιρικά, διότι θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος να επενδύσει τα χρήματα του. Θα υπάρξει Γενική Συνέλευση και εκλογική με το τέλος της σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα στην ΑΕΖ. Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό είναι πληρωμένοι. Θα γίνουν οι πληρωμές κανονικά ως το τέλος της σεζόν. Όπως ήμασταν καθαροί στα οικονομικά όταν ήρθαμε στην πρώτη κατηγορία, αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε ως το τέλος της χρονιάς. Τα υπόλοιπα θα τα δείξουν οι εξελίξεις».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης