Κοντά σε επενδυτή η Καρμιώτισσα

Ο Σταύρος Δημοσθένους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport 104.0. Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας μίλησε για την ήττα (4-1) από τον Εθνικό Άχνας και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για παραμονή στην Α’ κατηγορία.  Αποκάλυψε μάλιστα πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με επενδυτές, όπως και για πλήρη διαχείριση του Τσιρείου σταδίου.

Οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τον Εθνικό και αυτοί που τους «κυνηγούν»: «Σίγουρα δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν είμαστε υπέρ-ομάδα. Το ότι είμαστε στο +7 άλλοι πρέπει να ανησυχούν, όχι εμείς. Σίγουρα χάσαμε ευκαιρία να καθαρίσουμε για άλλη μια βδομάδα. Το άγχος αν δεν υπάρχει, δεν έχει ενδιαφέρον η ζωή. Σίγουρα την πίεση την έχουν οι άλλοι. Δεν κοιμάμαι ποτέ και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Κάποιοι που νομίζουν πως μπορεί να μας κοιμίσουν, γελαστήκανε. Είναι γνωστοί αυτοί που μας πολεμούν. Χθες έλεγαν όλοι πως θα κερδίσει η Καρμιώτισσα και φάγαμε τέσσερα».

Για την προσέλευση: «Μπορεί να το κόψαμε μόνοι μας για να έχουμε λίγη ροή στα εισιτήρια (σ.σ γέλια)».

Η αποκάλυψη για τους επενδυτές: «Θα το πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Θα είμαστε νικητές και είμαι σίγουρος. Θα σας αποκαλύψω και κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι επενδυτές και δυνατοί επενδυτές όπως ο κύριος Πούνιν. Όπως κτίζετε η Καρμιώτισσα, να μην εκπλαγούμε να την δούμε σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε».

Για τη νέα εποχή με τους επενδυτές: «Να ενημερώσω ότι στην προεδρία της ομάδας θα παραμείνω εγώ. Οι στόχοι θα είναι πολύ πιο ψηλά από αυτό το δύσκολο έργο που περνάμε φέτος».

Για το Τσίρειο: «Αν τα καταφέρουμε και είναι όλα καλά, νομίζω είναι καιρός να φύγουν οι αγκινάρες στο Τσίρειο. Οι ανθρώποι που είναι εκεί, εκτός από το ότι κατάστρεψαν το στολίδι της Λεμεσού, δεν κάνουν να είναι εκεί και να πάνε σπίτι τους. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε όλο το γήπεδο. Να πάνε σπίτι τους να ησυχάσουμε ».

Η πρόβλεψη του για τον πρωταθλητή: «Οι δύο πρώτες ομάδες που βλέπω σταθερά είναι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Βασικό θέμα σε αυτό είναι ο κόσμος. Ο φίλος μου ο Καρπατάκης δικαιούται επίσης να έχει όνειρα και βλέψεις. Πιστεύω θα είναι ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΚ».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης