ΚΟΑ για γήπεδο Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των ιδιόκτητων γηπέδων της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη συνάντηση με τον Σταύρο Παπασταύρου: «Η Ομόνοια ζήτησε μια συνάντηση με τον ΚΟΑ και χτες είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον κ. Παπασταύρου, τον κ. Γρηγόρη και άλλο ένα μέλος της διοίκησης. Συζητήσαμε για την επιθυμία της Ομόνοιας να αναγείρει ποδοσφαιρικό γήπεδο και κάποιες άλλες εγκαταστάσεις. Ο ΚΟΑ είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για αναβάθμιση ή δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Αναμένουμε τις διαδικασίες για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Η Ομόνοια βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια. Ακόμα δεν επιβλήθηκε επίσημα αίτημα προς τον ΚΟΑ. Περιμένουμε την επίσημη επιστολή της Ομόνοιας για να προχωρήσουμε το θέμα. Μου ανέφεραν ότι είναι στην περιοχή Τσερίου χώρος. Η απόσταση από τις Χαλεπιανές είναι γύρω στο 1,5 με 2 χιλιόμετρα. Δεν έχει παραχωρηθεί στην Ομόνοια ακόμη ο κρατικός χώρος. Υπάρχουν διαδικασίες. Πρέπει να μας υποδείξουν τον συγκεκριμένο χώρο και μετά να πάει η κοινοποίηση του ΚΟΑ στο υπουργείο εσωτερικών και στο υπουργικό συμβούλιο. Ακόμη βρίσκεται στα αρχικά στάδια. Έχουμε πολύ αξιόλογους τεχνοκράτες οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεση όλων».

Για το ποσό χορηγίας που δικαιούται η Ομόνοια: «Η Ομόνοια ενδιαφέρεται για ένα γήπεδο 15 χιλιάδων θεατών. Είναι κάποιες επιλεγμένες δαπάνες. Πρέπει να καταθέσουν το κόστος και το φάκελο. Είναι πολύ πρόωρο να αναφέρω το ποσό. Είναι ανάλογα με τις θέσεις και τις προδιαγραφές. Σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται και δημόσιος διαγωνισμός».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο παρά πέντε. Οφείλει να μας παραδώσει τα τελικά του σχέδια με το κόστος κτλπ. Και μετά θα προκηρυχθεί διαγωνισμός. Του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πιο προχωρημένο όσο αφορά τις διαδικασίες και τις άδειες».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Έχουμε προγραμματισμένη συνάντηση στις 3 Απριλίου».

Για το «Σπύρος Κυπριανού»: «Υπήρχαν προσφορές που έληξαν στις 15/3. Θα γίνει ξανά προκήρυξη. Τα Δημόσια Έργα και ο Υπουργός Συγκοινωνιών δεσμεύτηκαν ότι το γήπεδο θα παραδοθεί έγκαιρα».

Για το κλειστό που θέλει να αναγείρει η Νέα Σαλαμίνα: «Είχα συνάντηση με τον κ. Φαντάρο. Ανταλλάξαμε απόψεις. Εμείς είμαστε θετικοί να αναγείρει γήπεδο η Νέα Σαλαμίνα κοντά στο Θεμιστόκλειο».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Αφήστε ένα σχόλιο