Καρσέδο: «Έχω πιστή ότι θα τα καταφέρουμε»

Το παρών τους στη διάσκεψη Τύπου για τον τελικό κυπέλλου έδωσαν ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Καρσέδο, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Μάριος Δημητρίου. 

Χουάν Καρσέδο:

«Ένα μεγάλο γεγονός για μας. Έχουμε φιλοδοξίες στη διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε για τον κόσμο μας, για την πόλη για όσους είναι κοντά στην ομάδα να κατακτήσουμε για πρώτη φορά το κύπελλο».

Πως μπορεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του: «Είναι δύσκολο να αιφνιδιάσει ο ένας τον άλλο. Έχω πιστή στους παίκτες μου ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι και ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Αν θα είναι αποτυχία η μη έξοδος στην Ευρώπη: «Έχουμε ισχυρά κίνητρα στον τελικό. Ξέρουμε ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία, είμαστε σε καλή φάση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Μάριος Δημητρίου:

«Για μας είναι ιστορικής σημασίας ο τελικός. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και ότι θα χαμογελάσομε εμείς τελευταίοι».

Για το ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ομόνοια: «Τον τελευταίο μήνα απαντώ συνεχώς σε αυτή την ερώτηση. Πλέον είμαστε επαγγελματίες, θέλω να βοηθήσω στο εκατό τοις εκατό την ομάδα μου. Σίγουρα για μένα είναι στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης