Κίσσας: «Είμαι σε μια ηλικία που μπορώ να προσφέρω ακόμα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Κύπριος τερματοφύλακας, Τάσος Κίσσας, ο οποίος αποχαιρέτησε μετά από χρόνια τη Νέα Σαλαμίνα,

Τα κυριότερα σημεία:

Πως ένιωσε στο τελευταίο ματς: «Ήταν όντως μια αρκτετά σθναισθηματικά φορτισμένη μέρα για όλους. Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, αλλά σίγουρα θα την θυμάμαι για καιρό αφού ένιωσα την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου. Μια όμορφη διαδρομή, γεμάτη που με έχει γεμίσει τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος».

Για την σχέση που ανέπτυξε: «Ήταν μια αμοιβαία σχέση και δέθηκα απίστευτα με την ομάδα και τις αξίες που αντιπροσωπεύει η ομάδα. Ήμουν ένας από τους αρχηγούς και θεωρώ ότι

Τι του έλειψε από τη Νέα Σαλαμίνα: «Είχα δώσει μια υπόσχεση, να πανηγυρίσουμε μαζί ένα τρόπαιο. Δεν τα κατάφερα, αλλά ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και δεν θα αργήσει αυτή η μέρα».

Τον επόμενο ποδοσφαιρισκό του σταθμό: «Δεν το γνωρίζω. Είμαι σε μια ηλικία που έχω να προσφέρω ακόμα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν συμβιβάζομαι, αν σταματούσα θα έφευγα με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Θέλω να φύγω με τους δικούς μου όρους, να συνεχίσω και αναμένω για να πάρω την τελική μου απόφαση.

Αν θα είναι στην Α’ κατηγορία: «Δεν έχω κάτι χειροπιαστό ακόμη, όμως θέλω να είμαι κάπου που θα νιώθω καλά όπως σε όλες μου τις ομάδε μέχρι τώρα».

Για τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ και τον τελικό κυπέλλου: «Θεωρώ ότι ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα. Το λένε και τα νούμερα. Η ΑΕΚ έδωσε έναν αξιοθάυμαστο αγώνα και αν το κέρδιζε θα ήταν και αυτό δίκαιο. Για τον τελικό του Σαββάτου, έχουμε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μια μεγάλη ομάδα με πολλές κατακτήσεις η Ομόνοια κόντρα στην διψασμένη Πάφο. Θεωρώ ότι θα δούμε έναν πολύ καλό τελικό».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης