Ιεζεκιήλ για μεταγραφές, Τόμοβιτς και «Αμμόχωστος»

Ο Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ, μέλος του γραφείου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 με τον Μάκη Νικολάου.

Όσα δήλωσε:

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Η ομάδα προγραμματισμού είναι συνεχώς σε επαφές με πιθανούς μεταγραφικού στόχους. Έγινε εδώ και καιρό μια προεργασία και περιμένουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα να μας ενημερώσει και εμείς να ενημερώσουμε τον κόσμο μας».

Για τα σενάρια για Τόμοβιτς: «Προσωπικά δεν γνωρίζω με ποιους παίκτες μιλάει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι κάτι που λειτουργά ανεξάρτητα. Δεν θέλουμε να επηρεάζουμε, ούτε να επεμβαίνουμε. Ειλικρινά δεν γνωρίζω οποιαδήποτε πληροφορία».

Για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για το «Αμμόχωστος-Επιστροφή»: «Για την επόμενη σεζόν, είμαστε κοντά με μια ομάδα. Δεν είναι κρυφό,  είναι η ομάδα της Καρμιώτισσας. Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο. Περιμένουμε να δούμε πως θα προχωρήσει αυτό το θέμα».

Για τα άτομα που εργάστηκαν αφιλόκερδός: «Ειλικρινά είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έκαναν τα παιδιά. Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική. Εκτός από τα παιδιά της ομάδας ασφαλείας, ακόμη δύο εργάστηκαν αφιλοκερδώς. Είναι ο αγαπητός ο φίλος Λάμπος, ο ηλεκτρολόγος του γηπέδου και ο φίλος Δημήτρης ο γυμνασίαρχος του γηπέδου».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης