Δημητρίου για «Αρένα», πρωτάθλημα και Μπεν Σιμόν

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για τη χθεσινή εκδήλωση: «Όταν κάνεις ταξίδι στο χρόνο, ιδιαίτερα με τον τρόπο που συνέβη χθες, τα συναισθήματα είναι γεμάτα από συγκίνηση. Έντονα συναισθήματα».

Για τον Ντίνο Λευκαρίτη: «Επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου, αναφέρθηκε κυρίως στις δύσκολες στιγμές μέχρι να παρθεί η απόφαση για ενοποίηση και στα πρώτα βήματα, αλλά και στα πρώτα χρόνια που ακολούθησαν».

Για τη δικαίωση: «Νομίζω περισσότερος δικαιωμένος από όλους μπορείς να νιώθει ο κύριος Ντίνος».

Για τα βελτιωτικά έργα σε ΑΕΚ Αρένα και τις γενικότερες αναβαθμίσεις: «Η αναβάθμιση δεν σταματά ποτέ. Έχουμε το προπονητικό κέντρο Νικόλας Θεοδότου και στο ΑΕΚ Αρένα κάναμε αναβαθμίσεις. Η αναβάθμιση δεν σταματά ποτέ και το αποδείξαμε. Τώρα διεκπεραιώνεται η μπουτίκ. Τα υπόλοιπα θα συνεχίσουν στη συνέχεια, είτε αφορά το σκέπαστρο, είτε την Ανατολική εξέδρα του γηπέδου. Όλα αυτά θα γίνονται και θα προχωράμε σε συνεχή αναβάθμιση».

Για το ματς με Πάφο: «Είχαμε αποτελεσματικότητα, κάτι που μας έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι. Πέτυχαμε τρία γκολ και κάπου εκεί το παιχνίδι οδηγήθηκε εντελώς προς το μέρος μας. Χαρήκαμε πάρα πολύ που πήραμε τη νίκη και που αντιδράσαμε άμεσα από το προηγούμενο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ είχαμε πει ότι τίποτα δεν τελειώνει και ότι υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι, ο στόχος δεν αλλάζει, το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Διακυβεύεται ένας ολόκληρος κύκλος».

Αγωνιστικά νέα: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση. Εκτός με κάρτες ο Σολ. Δεν είχαμε άλλα προβλήματα, θα δούμε τις επόμενες προπονήσεις».

Για το ότι επιβεβαίωσε ο κ. Μπεν Σιμόν πως αποχωρεί: «Με το τέλος της χρονιάς. Αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι με τον Άρη. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης