Δημητρίου: «Ανοιχτός δρόμος για την μεγαλύτερη ανατροπή»

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

– ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΕΚ: Είναι άλλος ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, ειδικά μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Πλησιάσαμε τις θέσεις της Ευρώπης, κρατήσαμε ανοικτό τον δρόμο για το κάτι παραπάνω και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ανέβουμε και άλλο στη βαθμολογία και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας και για την μεγαλύτερη ανατροπή. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, που έκανε και αυτή τη δική της αντεπίθεση και βρέθηκε στη θέση που είναι σήμερα. Έχει τον σεβασμό μας. Είναι και η μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε φέτος στη σεζόν. Απ’ εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω, είναι μια ευκαιρία για εμάς, μπροστά στον κόσμο μας, να βγάλουμε την ποιότητά μας, να δείξουμε στο κοινό τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Περιμένουμε από την ομάδα να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που είχε στα τελευταία παιχνίδια, να συνεχίσει την αγωνιστική της άνοδο και να καταθέσει το άπαν των δυνάμεών της στο γήπεδο.

– Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ο ίδιος ο Πρόεδρος είχε ενημερώσει στην πρόσφατη συνέντευξή του πως θα αυξηθεί το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται στην Κύπρο και πως θα διαφοροποιείτο και ο τρόπος της δικής του εμπλοκής στην καθημερινότητα της ομάδας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Όπως πάντα η ατζέντα του είναι γεμάτη. Είναι αυτονόητο πως θα έχει και συναντήσεις με όλους στην ομάδα.

– Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ο κ. Νταμπράουσκας, όπως είχαμε αναφέρει και την περασμένη βδομάδα, θα έρχεται τακτικά στην Κύπρο για να παρακολουθεί και από κοντά αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και άλλων ομάδων, αλλά και την καθημερινότητα της ομάδας μας στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ. Αυτά θα τον βοηθήσουν για να σχηματίσει δική του εικόνα και άποψη για την ομάδα μας, το πρωτάθλημα και τους ανταγωνιστές μας και να προχωρήσουν τον προγραμματισμό μαζί με τον κ. Αναστασίου και το Τμήμα Σκάουτινγκ. Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Νταμπράουσκας θα παρακολουθήσει από το ΓΣΠ τον αγώνα με την ΑΕΚ και γενικά την παραμονή του στην Κύπρο θα την χρησιμοποιήσει για όσα σας έχω αναφέρει προηγουμένως. Αυτή είναι μια διαδικασία που θα γίνεται τακτικά. Να ξεκαθαρίσουμε πως ο κ. Νταμπράουσκας δεν θα ασχολείται με ζητήματα που αφορούν αγωνιστικές επιλογές και προπονήσεις για τους αγώνες της τρέχουσας σεζόν, καθώς προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ο κ. Αναστασίου και άρα αυτός είναι ο υπεύθυνος για τα θέματα αυτά.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη πολύ μεγάλη διάθεση και επιθυμία που δείχνει για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας σε αυτήν την τελική ευθεία της σεζόν, παρά την απογοήτευση που ένιωσε από την πορεία που είχαμε σε ένα σημείο του πρωταθλήματος. Νιώθουμε την πίστη και την αισιοδοξία του για το ότι μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα σε μια σεζόν που πριν λίγο καιρό έμοιαζε χαμένη. Και αυτό δίνει στους ποδοσφαιριστές πολύ μεγάλη δύναμη, εξού και η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν απέναντι στην Ανόρθωση. Η θετικότητα του κόσμου επηρέασε θετικά και την ομάδα. Φαίνεται ότι το Σάββατο θα έχουμε περισσότερο κόσμο από ότι είχαμε στον αγώνα με την Ανόρθωση. Η πίστη και η θέληση από όλους είναι εκεί. Θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη μας και θα δούμε πού θα μας βγάλει. Προς το παρών λέμε: ραντεβού το Σάββατο στο γήπεδο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης