Μπάγερν: Συνεχείς προσφορές σε παίκτες της Μπαρτσελόνα

Η Μπάγερν φαίνεται να θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα προσπαθώντας να δελεάσει ποδοσφαιριστές της και να τους πείσει να μετακομίσουν στη Βαυαρία.

Δεν είναι άγνωστο ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αυτό το γεγονός επιδιώκει να εκμεταλλευτεί η Μπάγερν μήπως καταφέρει να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της καταλανικής Sport, Τόνι Χουανμαρτί, η Μπάγερν έχει κάνει τις πρώτες της κινήσεις. Υπάρχουν συνεχείς προσφορές τις τελευταίες εβδομάδες σε εκπροσώπους παικτών των μπλαουγκράνα, χωρίς βέβαια να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν γνωρίζουν τις οικονομικές ανάγκες της Μπαρτσελόνα, ενώ το πρότζεκτ που παρουσιάζεται στους ποδοσφαιριστές των Καταλανών φέρεται να είναι πολύ δελεαστικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, στην ανάρτησή του ο Χουανμαρτί η Μπαρτσελόνα είναι ενημερωμένη για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά της Μπάγερν. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις τους επόμενους μήνες, όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική αγορά του χειμώνα.

sport24.gr