Μέσι: Ο Αργεντινός θα πάρει μίνιμουμ 110 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν για τρία χρόνια

Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν έφερε στο φως της δημοσιότητας η “Equipe” τονίζοντας ότι ο Αργεντινός θα πάρει μίνιμουμ 110 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα τριετίας.

Οι αριθμοί για την μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν προκαλούν ζάλη και είναι σίγουρο πως όσο θα βγαίνουν νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας τόσο θα μεγαλώνει ο λογαριασμός.

Η διοίκηση των Παριζιάνων έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει δικό της τον Αργεντινό σούπερ σταρ και δεδομένα το συνολικό κόστος της συμφωνίας τους θα φτάσει σε τεράστιο ύψος.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της “Equipe” το οποίο αναφέρεται στις πάγιες απολαβές του Λιονέλ Μέσι για το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε.

Σύμφωνα με την ιστορική εφημερίδα ο Αργεντινός θα πάρει μίνιμουμ 110 εκατομμύρια ευρώ για αυτά τα τρία χρόνια συνεργασίας.

Οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το δεύτερο και τον τρίτο χρόνο υπάρχει και ένα μπόνους πιστότητας στο σύλλογο ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Από αυτά προκύπτει το νούμερο των 110 εκατομμυρίων χωρίς να υπολογίζει κανείς άλλα μπόνους (συμμετοχών, γκολ, επίτευξης στόχων) και άλλες πιθανές συμφωνίες.

sport24.gr