«Βόμβα» με την απόφαση υπέρ της ESL

Σαν «βόμβα» στους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον πλανήτη «έσκασε» η απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου να κάνει δεκτή την προσφυγή της εταιρείας A22, που εκπροσωπεί την European Super League, και να κρίνει παράνομο το μονοπώλιο των UEFA και FIFA, κάτι που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μία εξέλιξη που θα φέρει ένα σωρό από αλλαγές και διαφοροποιήσεις με την ΟΥΕΦΑ να «τρέμει» πλέον στο ενδεχόμενο να χάσει σημαντικές ομάδες από το Τσάμπονς Λιγκ και κατ’ επέκταση σημαντικά έσοδα.

Οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος καθώς ο CEO της εταιρείας, Α22, Μπερντ Ράιχαρτ γνωστοποίησε πως οι αγώνες της Λίγκας θα μεταδίδονται δωρεάν, απόφαση που προφανώς και έχει ως στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού το οποίο δυσσαρεστημένο από τις απανωτές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Για τους φιλάθλους: Προτείνουμε τη δωρεάν παρακολούθηση όλων των αγώνων της European Super League, ενώ αναφορικά για τις ομάδες: Τα έσοδα κι οι δαπάνες αλληλοϋποστήριξης θα είναι εγγυημένα, σχολίασε σχετικά.

Αρκετές ομάδες στηρίζουν την ESP με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν να επιτίθεται: «Βλέπουμε την απόφαση αυτή ως μια ευκαιρία να βελτιώσουμε ορισμένους από τους κανονισμούς. Αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει ενωμένο, γι’ αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι μιλάμε μεταξύ μας.

Παρακολουθώντας τη λεγόμενη παρουσίαση της Α22 είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν πρέπει να σοκαριστείς ή να διασκεδάσεις από την παράσταση αυτή. Ακόμα πιο κλειστή διοργάνωση από το πρότζεκτ του 2021 που απορρίφθηκε από όλους.

Δεν θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Μπορούν να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν. Ελπίζω να ξεκινήσουν τη φανταστική τους διοργάνωση το συντομότερο δυνατό με δύο ομάδες. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος γι’ αυτό».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης