Απόλλωνας: Ευχαρίστησε τον κόσμο, Πάνω από 2 χιλιάδες διαρκείας!

Ο Απόλλωνας έδωσε τις ευχαριστίες του στον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση που έδειξαν με τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι πρωταθλητές ξεπέρασαν μέχρι στιγμής τα 2 χιλιάδες διαρκείας, ενώ να θυμίσουμε ότι ο στόχος είναι να φτάσουν τα 5 χιλιάδες.

Η ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και τον σεβασμό μας προς το φίλαθλο κοινό για τη μεγάλη υποστήριξη, την υπομονή και για την τεράστια ανταπόκρισή του από την πρώτη μέρα ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας BLUE ξεπερνώντας ήδη τον αριθμό των 2000 καρτών!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρεία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΛΤΔ» για την τεχνική υποστήριξη και την αγαστή συνεργασία στην προσπάθεια την οποία επιχειρούμε για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.

Ταυτόχρονα προσδοκούμε σε ανάλογη συνέχεια τόσο στους ρυθμούς πώλησης την εισιτηρίων διαρκείας όσο και στην καλή διάθεση του φιλάθλου κοινού της ομάδας μας, για την όσο καλύτερη ολοκλήρωση της δύσκολης αυτής διαδικασίας η οποία είναι πρωτόγνωρη για τον Απόλλωνα Λεμεσού».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.Meridianbet Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης