Απόλλωνας: Ανακοίνωση οργανωμένων για τα διαρκείας!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα προχώρησαν σε ανακοίνωση για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα εισιτήρια διαρκείας.

Στις τάξεις των πρωταθλητών υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και ο κόσμος φαίνεται να ανταποκρίνεται, καθώς από τις πρώτες μέρες έτρεξε να εξασφαλίσει την θέση του στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Η ανακοίνωση της ΘΥΡΑ 1:

«Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές μελών και εισιτηρίων διάρκειας για το νότιο πέταλο ξεκινούν σήμερα Παρασκευή στο κεντρικό από τις 19:00 μέχρι τις 22:00.

Εν συντομία τα πακέτα είναι τα εξής:
Κανονικό πακέτο-€160 (εγγραφή μέλους, φανέλα, εισιτήριο διαρκειάς, εισφορά σε τμήματα του σωματείου)
Μαθητικό πακέτο-€90 (εγγραφή μέλους,φανέλα, εισιτήριο διαρκειάς)
Παιδικό πακέτο-€30 (εισιτήριο διαρκειάς)

Διευκρινίζουμε πως για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο σύνδεσμο χωρίς την αγορά ολοκλήρου του πακέτου, η έγγραφη μέλους έχει οριστεί στα €30 καθώς η εισφορά-στήριξη για τα τμήματα του σωματείου είναι υποχρεωτική (Η κάρτα μέλους του συνδέσμου θα έχει επίσης την ιδιότητα του εισιτηρίου διάρκειας για το κλειστό σε όλους τους αγώνες καλαθόσφαιρας ανδρών αλλά και καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα). Για άτομα κάτω τον 18 η τιμή έχει οριστεί στα €20. Επίσης να τονίσουμε πως οσοι φοιτητές ή στρατιώτες επιθυμούν να αγοράσουν το μαθητικό πακέτο, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του πάσου τους ή οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού εγγράφου».

ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΘΕΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΙΣΤΟΣ.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης