Αποκάλυψη για πρόταση μαμούθ στον Μέσι

EURO 2024 ΜΕ 30€ FREE BET – Η MERIDIANBET σας καλωσορίζει με δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

Ο  πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ Ανμάρ Αλ-Χαιλί, ήταν εκείνος που αποκάλυψε την πρόταση που έκανε ο σύλλογός του στον οκτώ φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλας», Λιονέλ Μέσι.

«Του κάναμε μια πρόταση 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αλλά αρνήθηκε επειδή η οικογένειά του ήθελε να φύγει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήμουν έκπληκτος δεν πίστευα ότι ένας παίκτης θα μπορούσε να αρνηθεί μια τόσο μεγάλη πρόταση για χάρη της οικογένειάς του. Το σεβόμαστε, γιατί η οικογένεια είναι πιο σημαντική από τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ίδιος ο Μέσι μίλησε για το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη Σαουδική Pro League: «Είχα πολλές επιλογές στο τραπέζι. Έπρεπε να τις αναλύσω και να τις σκεφτώ με την οικογένειά μου, πριν πάρω την απόφαση να έρθω στο Μαϊάμι. Η πρώτη μου επιλογή ήταν να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήταν δυνατό να επιστρέψω, αλλά είναι αλήθεια ότι μετά σκέφτηκα πολύ να πάω στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, που θα μπορούσε να γίνει ένα σημαντικό πρωτάθλημα στο άμεσο μέλλον. Ως πρεσβευτής τουρισμού για τη Σαουδική Αραβία, ήταν ένας προορισμός που με τράβηξε, γιατί είναι μια χώρα που έχω επισκεφτεί και μου αρέσει αλλά και λόγω της ανάπτυξης του πρωταθλήματος και των προσπαθειών που γίνονται για τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου ανταγωνισμού.»

EURO 2024 ΜΕ 30€ FREE BET – Η MERIDIANBET σας καλωσορίζει με δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης