Ανακοίνωσε Λεβέντη η ΑΕΛ

Με ανακοίνωση της, η ΑΕΛ ενημέρωσε σχετικά με την πρόσληψη του Νικόλα Λεβέντη στο πόστο του Διευθυντή Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς επίσης και σε εκείνο της διαχείρισης του Εμπορικού Τμήματος.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ Λεμεσού ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νικόλα Λεβέντη, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Διευθυντή Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς επίσης και την διαχείριση του Εμπορικού Τμήματος.

Ο κ. Λεβέντης κουβαλάει μαζί του πλούσια εμπειρία και γνώση στον χώρο της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ, κάτι που θα συμβάλει τα μέγιστα στη στρατηγική ανάπτυξη και προβολή της ΑΕΛ. Διετέλεσε και παλαιότερα Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια εργαζόταν ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στον Όμιλο MC Media Group. Παράλληλα, τα δύο τελευταία χρόνια συμμετείχε στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας ως μέλος εκπροσωπώντας τον Κυπριακό Οργανισμό Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ), ενώ υπήρξε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart Foundation.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον κ. Λεβέντη στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που έχει να επιτελέσει».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης