Καυστική ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ με αφορμή το θέμα προπονητή αλλά και το επερχόμενο ματς με την Δόξα.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων των «γαλαζοκίτρινων» ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα της ομάδας και παράλληλα καλεί την διοίκηση να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή.

Αναλυτικά:

Η παρουσία μας στο γήπεδο ήταν και θα είναι αδιαπραγμάτευτη γιατί όπως έχουμε πει ξανά το γήπεδο για μας είναι πολύ περισσότερο από 90 λεπτά, είναι πολύ περισσότερο από την νίκη ή την ήττα από την επιτυχία ή την αποτυχία.

Στον δικό μας γαλαζοκίτρινο κόσμο το γήπεδο είναι η κορύφωση μιας βδομάδας, ένα υπέρτατο αίσθημα το οποίο στερηθήκαμε για 4 χρόνια και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα να μας το στερήσει ξανά. 

Σήμερα θα αφήσουμε για ακόμη μια φορά τα λαρύγγια μας στα ιερά τσιμέντα της ΘΥΡΑΣ 3 και θα σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη, γιατί ασχέτως με το τι κάνουν οι 11 στο χορτάρι εμείς μάθαμε κάθε βδομάδα να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να πνίγουμε τον αντίπαλο στην δικιά μας κόλαση. 

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την αδράνεια που επιδεικνύει η διοίκηση στο θέμα προπονητή. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ότι η Α.Ε.Λ στα δύο τελευταία παιχνίδια κατεβαίνει χωρίς κανονικό προπονητή στο τιμόνι της ομάδας. Καλούμε την διοίκηση να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τελειώνει το θέμα άμεσα, ούτως ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να λέμε ΄΄κάθε πέρσι και καλύτερα΄΄.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης