ΑΕΛ: Επίσημη θέση για επαφές με ξένη εταιρεία...

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλυτικά:

«Έχει εξαγγελθεί και επίσημα η Ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα είναι και εκλογική. Σύμφωνα με το καταστατικό όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να ενημερώσει εγγράφως».

Αν θα παραμείνει το ίδιο Δ.Σ.: «Δεν ξέρω τι θα πράξει το κάθε μέλος του Δ.Σ., όσον αφορά τον Πρόεδρο θα πάρει τις αποφάσεις του σίγουρα πριν τις 17/04. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο».

Για την εταιρεία με την οποία είναι σε επαφές η ΑΕΛ: «Δεν έχω να πω κάτι περισσότερo. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Πρόεδρος κι όταν υπάρξει κάτι επίσημο σίγουρα θα ενημερώσουμε στο επόμενο διάστημα. Δεν θέλουμε να μπαίνει το θέμα συνεχώς στη δημόσια συζήτηση. Θα ξεκαθαρίσει το θέμα τις επόμενες 15 μέρες. Πριν τη Γενική Συνέλευση. Χρειάζεται χρόνο είναι πολλά πράγματα που πρέπει να συζητηθούν».

Αν πρόκειται για Γερμανική εταιρεία: «Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή. Περισσότερη ζημιά θα γίνει. Όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα ενημερώσουμε. Καλύτερα να κάνουμε υπομονή ακόμη λίγες μέρες, το θέμα αυτό που χειρίζεται ο πρόεδρος με τους νομικούς του».

Για το δεύτερο γκρουπ: «Από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε αυτά τα παιχνίδια αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματά είναι εξαιρετικά δύσκολα. Eίναι δύσκολο και για τους ποδοσφαιριστές. Για αυτό βλέπουμε παιχνίδια που δεν έχουν και τόσο ενδιαφέρον. Προσπαθούμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Με την Καρμιώτισσα η ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Αγωνιστικά νέα: «Εκτός αποστολής με ΑΕΖ οι Ντε Λούκας, Μπάστο, Ντέγοεστ και ο Τζάλμα που συμπλήρωσε κάρτες».

Για την πρόταση του Νίκου Κίρζη για αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής στο πρωτάθλημα: «Νομίζω αυτά τα θέματα να τα αφήσουμε να τα σχολιάσει το νέο Δ.Σ. αφού σε 15 μέρες θα έχουμε νέο Δ.Σ. Μπορεί να έχουν κάποια διαφορετική άποψη. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται μια αλλαγή για να υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης