ΑΕΛ: Ανεβαίνει στο Πελένδρι για προετοιμασία

Στο χωριό του πρώην ισχυρού άντρα της ομάδας Αντρέα Σοφοκλέους «μετακομίζει» για την επόμενη βδομάδα η ΑΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι που εδώ και χρόνια επιλέγουν το Πελένδρι για μια σύντομη προετοιμασία και φιλικά θέλουν να ξεκινήσουν το «κτίσιμο» της ομάδας, με έμφαση τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην ομοιογένεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στην αποστολή βρίσκονται 29 ποδοσφαιριστές ενώ η ομάδα θα διαμένει σε ξενοδοχείο στον Αγρό.

Στο φιλικό που πάντα δίνει η ομάδα στο Κοινοτικό γήπεδο Πελεντρίου αντίπαλος θα είναι στις 18 Ιουλίου η ΑΕΖ Ζακακίου

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ Λεμεσού, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι από σήμερα Τετάρτη 12/07, θα αρχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας.

Οι προπονήσεις από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιουλίου θα συνεχιστούν στο Πελένδρι και η ομάδα θα διαμένει σε ξενοδοχείο στον Αγρό.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης για τον Αγρό και το απόγευμα στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.

Ο Χρίστος Χαραλάμπους και το προπονητικό του επιτελείο θα έχουν μαζί τους, 29 ποδοσφαιριστές.

Μούριελ Μπέκερ (Τ), Μιγκέλ Ολιβέιρα(Τ), Μιχάλης Κυριάκου(Τ), Χρίστος Νεοφυτίδης(Τ), Τζάλμα Σίλβα, Εύδωρας Σιλβέστρου, Πέταρ Φιλίποβιτς, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Σεμπάστιαν Ντεγόεστ, Χιούγκο Μπάστο, Χριστόφορος Φραντζής, Σάββας Χριστοδούλου, Βασίλης Παπαφώτης, Σλόποταν Μεντόγεβιτς, Λεόντιος Ζαχαρία, Χαβιέρ Μεντόζα, Βιτόριο Κοντινέλλα, Χρίστος Σεργίου, Φέτορ Τσέρνιχ, Θέμης Θεμιστοκλέους, Άαρον Τσιμπόλα, Μέντεζ Μορέιρα, Μιχάλης Κολιάς, Τζόναθαν Μόρσεϊ, Άγγελος Ανδρέου, Χοσέ Ρόμο, Σάιντο Μπεραχίνο, Ανδρέας Μακρής, Μιχαήλ Οδυσσέως.

** Ο Αλεξάντερ Κασανίκλιτς, βρίσκεται στη Σουηδία όπου συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και θα επιστρέψει στη Κύπρο σε κατοπινό στάδιο.

Κατά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα μας θα δώσει και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδριού με την ΑΕΖ Ζακακίου στις 18 Ιουλίου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης