ΑΕΛ : Αναβάθμιση για Κώστα Κωνσταντίνου

Η σχετική ανακοίνωση στην αναβάθμιση πόστου για τον Κώστα Κωνσταντίνου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο μέχρι πρότινος Διευθυντής της Ακαδημίας μας, κ. Κώστας Κωνσταντίνου, αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει την θέση του Βοηθού Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας και υπεύθυνου του τμήματος Κ19.

Στη νέα του θέση, ο κ. Κωνσταντίνου θα έχει ως κύριο στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου τμήματος scouting μέσω συνεργασιών με ευρωπαϊκούς συλλόγους, και την ανάπτυξη μιας βάσης δεδομένων που θα εκσυγχρονίσει και θα δημιουργήσει δικλείδες ασφαλείας στην όλη διαδικασία πρόσληψης ποδοσφαιριστών, επιδιώκοντας την μέγιστη διαφάνεια. Ο κ. Κωνσταντίνου έχει αναπτύξει ένα αρκετά δυναμικό δίκτυο τα τελευταία χρόνια, έχοντας προϋπηρεσία σε αρκετές ομάδες όπως η Ανόρθωση, ο Άρης Λεμεσού, η Esbjerg και η ΑΕΖ Ζακακίου της οποίας υπήρξε και Γενικός Διευθυντής για τρία χρόνια.

Επιπλέον, ο κ. Κωνσταντίνου θα είναι υπεύθυνος και για την ανάπτυξη και ενίσχυση του τμήματος Κ19, το οποίο θα ενταχθεί αποκλειστικά στην δομή της Α’ ομάδας, με στόχο την ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, διασφαλίζοντας μία ομαλή και αποδοτική μετάβαση τους στις τάξεις της ανδρικής ομάδας. Αυτή η διαδικασία θα πραγματοποιείται πάντοτε σε συνεννόηση με τον Τεχνικό Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, επιδεικνύοντας την αφοσίωση του Διοικητικού Συμβουλίου στην ανάπτυξη της ακαδημίας μας και στην ανέλιξη του κύπριου ποδοσφαιριστή.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο κ. Κωνσταντίνου στο νέο του ρόλο.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης