Ένταση στους μπλαουγκράνα για την περικοπή των μισθών!

Στα άκρα φαίνεται ότι οδεύει η σχέση διοίκησης και παικτών στην Μπαρτσελόνα, αφού οι δεύτεροι αρνήθηκαν την πρόταση για μείωση μισθών λόγω του κορονοϊού

Ήταν δεδομένο ότι το πάγωμα όλων των πρωταθλημάτων στον κόσμο λόγω κορονοϊού θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στις ομάδες.

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τους παίκτες για την πρόθεση τς να προχωρήσει σε μείωση μισθών όσο δεν παίζονται τα παιχνίδια και υπήρξαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις.

Το ακριβές ύψος των περικοπών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για αρκετά μεγάλο ψαλίδι.

 

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περικοπές που έφταναν μέχρι και το 70%, ενώ η “As” τονίζει ότι αυτό το ποσοστό θα είναι στο 50% για τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Κι αυτό γιατί η σκέψη του Μπαρτομέου είναι πως εκείνοι είναι που παράγουν τα περισσότερα έσοδα για τον σύλλογο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αρχηγοί της Μπαρτσελόνα, αρνήθηκαν τη συγκεκριμένη πρόταση που τους έγινε και η σχέση τους με τη διοίκηση είναι στα άκρα.

Αυτό αποτυπώνεται και στο πρωτοσέλιδο της “Sport” το οποίο κάνει λόγο για ένταση. Μάλιστα, η διοίκηση φέρεται να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη μείωση χωρίς την συγκατάθεση των παικτών, πατώντας πάνω στο νομικό δικαίωμα που έχει μετά την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης που υπάρχει στην Ισπανία.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.