Άρης: Η επίσημη θέση για Βάνα και τα όσα έγιναν με ΑΕΚ

Έντονο απόηχο είχε το ματς του Άρη με την ΑΕΚ με την ένταση που υπήρξε στο τέλος ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων και τις καταγγελίες της ΑΕΚ για άσαμνες χειρονομίες.

Ο Άρης παρέθεσε την επίσημη του θέση, μέσω του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου, Κώστα Παπαδόπουλου με ραδιοφωνικές δηλώσεις στον SuperSport FM.

Για τα όσα έγιναν χθες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ανέφερε:

«Θέλω να πω ότι είναι η μοναδική φορά τα τελευταία τρία χρόνια που αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Το γεγονός ότι προβήκαμε σε αυτή την ενέργεια δείχνει τη σοβαρότητα. Λυπάμαι να παρατηρήσω πως μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Ακούσαμε για τον Βανά. Ο Βανά είναι δυόμισι χρόνια στην Κύπρο τον γνωρίζετε και εσείς. Μας το έλεγε με παράπονο τι έγινε μπροστά από τη νότια κερκίδα και στην κεντρική. Υπάρχει και βίντεο. Όταν ύψωσε τη γροθιά του ο Βανά μας την έπεσαν άνθρωποι της ΑΕΚ και μας έσπρωχναν στα αποδυτήρια να μπούμε μέσα λες και ήμασταν σε φυλακή. Μας έλεγαν ‘’μην μιλάτε, μπείτε μέσα’’. Μας έβριζαν χυδαία. Υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι της ΑΕΚ μας έλεγαν πράγματα που δεν μπορούν να μεταφερθούν στον αέρα. Ήμουν στην καρδιά των γεγονότων και όλα αυτά είναι με μια λέξη απαράδεκτα. Αν αυτή είναι η ιδέα τους για φιλοξενία τότε απέχει πολύ. Στη Λεμεσό δεν θα γινόταν, ούτε θα γίνει ποτέ τέτοιο πράγμα. Τι εννοεί ο Κυριάκος Δημητρίου ότι ήμασταν υπεράριθμοι στον πάγκο; Να πηγαίναμε μόνο με τον προπονητή μας κι ένα βοηθό; Σε καμιά περίπτωση δεν προκλήθηκε το οτιδήποτε από εμάς. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι άκουσε τα πάντα από τις κερκίδες και προς τιμήν του δεν αντέδρασε. Ήταν μία από τις καλύτερες συμπεριφορές του παρά τα όσα άκουσε από τις εξέδρες».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης