Άρης: Αντίδραση για την απόφαση ΚΟΑ-ΥΠΑΜ

Με ανακοίνωση του ο Άρης εκφράζει την αντίθεση του για τα όσα συμφωνήθηκαν στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Άμυνας με τον ΚΟΑ στην απόφαση για τις διευκολύνσεις στους στρατεύσιμους αθλητές.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα την υπογραφή του πρωτοκόλλου για τις διευκολύνσεις που παρέχονται στους στρατεύσιμους αθλητές, από τον Υπουργό Άμυνας και τον πρόεδρο του ΚΟΑ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρωτόκολλο περιλαμβάνει μείωση του αριθμού διευκολύνσεων που παρέχονται από το Γ.Ε.Ε.Φ σε κάθε ομάδα, από 4 ποδοσφαιριστές σε 3 και διακοπή των διευκολύνσεων στους στρατιώτες/ποδοσφαιριστές για το διάστημα στο οποίο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Η απόφαση αυτή μας βρίσκει πλήρως αντίθετους, καθώς αποτελεί ουσιαστικό εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα στέλνει λανθασμένα μηνύματα στους νεαρούς αθλητές μας ως προς τη σημασία που δίνει η πολιτεία στην ανέλιξη των στρατεύσιμων αθλητών μας.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πάγια θέση της πολιτείας για ανάπτυξη και προώθηση των γηγενών αθλητών/ποδοσφαιριστών μας.

Ευελπιστούμε ότι τόσο το Υπουργείο Άμυνας όσο και ο ΚΟΑ θα αναθεωρήσουν και θα ανακαλέσουν άμεσα την απόφαση τους, επιτρέποντας στους νεαρούς αθλητές μας να συνεχίσουν την ανέλιξη τους».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης