Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Γιανίκ Φερέρα και ο Φράνσις Ουζόχο ενόψει του αυτιανού αγώνα της Ομόνοιας με την Σοσιεδάδ.

Αναλυτικά:

“Ξέρω ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά έως τώρα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την Σέριφ μετά το τέλος των αγώνων των ομίλων. Πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι πιθανόν να γίνει. Ο τρόπος σκέψης μας θα είναι το κλειδί του αυριανού αγώνα. Περισσότερο από την τακτική και οτιδήποτε άλλο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε πιθανότητες. Δεν είναι αρκετές τρεις προπονήσεις για να δούμε σημαντικές αλλαγές στο τακτικό κομμάτι. Πρέπει να το πιστέψουμε, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ο τρόπος σκέψης μας να είναι αυτός που θα μας βοηθήσει”.

Για το αν θα κάνει αλλαγές:

“Δεν μου αρέσει να μιλώ για την 11άδα πριν τους αγώνες. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Είναι αναγκαίο αυτό να γίνει για να μείνει η ομάδα σε καλή κατάσταση”

Για το γεγονός ότι δεν είχε αρκετό χρόνο:

“Φυσικά θα θέλαμε περισσότερο χρόνο. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι γι΄αυτό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να έχουμε τον σωστό τρόπο σκέψης. Σε μερικές βδομάδες θα μιλήσουμε για τακτική. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτές τις συνθήκες”

Για τα αγωνιστικά νέα:

“Κανένα νέο πρόβλημα σχετικά με το τελευταίο μας παιχνίδι”

Ουζόχο:
“Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς για να πάρουμε κάτι από το πρώτο παιχνίδι είναι η νοοτροπία μας. Πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Με τις οδηγίες του προπονητή μας πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Είναι ένας αγώνας που θα καθορίσει την πορεία μας στη Ευρώπη στην συνέχεια”

Για ότι ο αγώνας με την Μάντσεστερ του ανέβασε την αυτοπεποίθηση;

“Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν είναι στο χέρι μου η συμμετοχή στην εντεκάδα, είναι στο χέρι του προπονητή μας. Εγώ πρέπει να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Πρέπει να είσαι έτοιμος για να πάρεις την ευκαιρία σου”

Αν έκαναν αυτοκριτική οι ποδοσφαιριστές;

“Ξέρω ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα. Έχουμε καλούς παίκτες. Αύριο πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα αποτελέσματα δεν δείχνουν την σκληρή δουλειά που κάνουμε. Θα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε καλούς παίτκες”

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης