Ματσάρες σε Τσίρειο και «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

Συνέχεια στην 1η αγωνιστική των πλέϊ-οφ του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας σήμερα με δύο αναμετρήσεις που αφορούν τον Α΄ όμιλο. Για περισσότερεσς αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Η ώρα 16:00 η Ανόρθωση αντιμετωπίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ΑΕΚ, ενώ η ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ. Δύο παιχνίδια όπου και οι τέσσερεις μονομάχοι έχουν σαν μεγάλο στόχο και σκοπό το πολυποθιτο τρίποντο! Για περισσότερεσς αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Και  οι δύο σημερινές αναμετρήσεις προσφέρονται από την Μeridianbet με ελκυστικές στοιχηματικές επιλογές και με τις   καλύτερες αποδόσεις στο στοιχηματικό παζάρι. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Εκτός από τους αγώνες στο Κυπριακό πρωτάθλημα στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων απ’ όλα τα πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Παράλληλα η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο