Η MERIDIANBET στηρίζει την προσπάθεια των πρωταθλητών Κύπρου ως Χορηγός Αποστολής του protathlima.com στην Βασιλεία!

Παρών και στον επαναληπτικό αγώνα στην όμορφη Ελβετία δίνει και πάλι η MERIDIANBET ! Η MERIDIANBET σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο Διαδικτυακό Όμιλο στην Κύπρο ΜC Media και της ιστοσελίδας protathlima.com θα βρίσκεται και σήμερα στο Ζαντ Γιακομπ Πάρκ. ως χορηγός αποστολής!

Ένας επαναληπτικός αγώνας για την φάση των 32 του δεύτερου σε τάξη ευρωπαϊκού θεσμού,  αυτού του Γιουρόπα Λίγκ. Στον πρώτο αγώνα να υπενθυμίσουμε ότι οι Ελβετοί κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική νίκη ενάντια στο ΑΠΟΕΛ με το ευρύ σκορ 3-0. Ξεκάθαρα η ομάδα της Βασιλείας έχει τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Η Βασιλεία ήταν στα μέτρα του ΑΠΟΕΛ όμως οι γαλαζοκίτρινοι δυστυχώς δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο. Παιδαριώδη λάθη και μη συντονισμός των γραμμών έφεραν την βαριά ήττα.

Από την άλλη όμως στο ΑΠΟΕΛ η λέξη θαύμα πάντα βρίσκεται στο πίσω μυαλό του καθενός. Άλλωστε η ιστορία το απέδειξε πολλάκις. Ένας σοβαρός ΑΠΟΕΛ και με τις σπουδαίες μονάδες που διαθέτει μπορεί να κάνει τη ζημιά! Αν παρουσιαστεί σοβαρός και καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, ειδικά με ένα γκολ στα πρώτα λεπτά, τότε σίγουρα θα μετατραπεί σε ένα ματς φωτιά από ένα αδιάφορο για πολλούς παιχνίδι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Σόουζα και Σιγκούρντανσον, Χάνι, Βιντιγκάλ, Γέφτοβιτς και Σιέλη.

Οι Ελβετοί με ωραίο ποδόσφαιρο ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατάφεραν να στείλουν τρεις φορές την μπάλα στο πλεκτό του Μπέλετς. Για αυτούς το ματς είναι τελειωμένο και βλέπουν τον επόμενο αγώνα για το Ελβετικό Πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουν την υπέρβαση αφού βρίσκονται στο -5 από την κορυφή. Έτσι για το ματς κόντρα στο ΑΠΟΕΛ δεν αναμένεται να στροφάρουν ιδιαίτερα εκτός και αν το ματς πάρει άλλη τροπή. O τεχνικός Μαρσέλ Κόλερ ανακοίνωσε πως ίσως κάνει μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Απών από το σημερινό αγώνα οι Μπουά , Τσούφι , Κουζμάνοβιτς και Φαν Βολφσβίνκελ.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη MERIDIANBET θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ MERIDIANBET