Δεν είστε μόνες – Η Meridianbet στέλνει ισχυρό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών

Σταματήστε τη βία κατά των γυναικών!

Τέσσερις στις πέντε γυναίκες έχουν παρενοχληθεί στο δρόμο. Η σεξουαλική ή σωματική βία επηρεάζει μία στις τρεις γυναίκες.

Μία στις πέντε έχει βιώσει διαδικτυακή βία, ενώ το 50% των γυναικών έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη δουλειά! Η βία κατά των γυναικών εκδηλώνεται με ποικίλους τρόπους και μορφές, όχι μόνο με σωματική.

Η Meridianbet παγκοσμίως εδώ και χρόνια έχει εστιάσει την προσοχή της στην ευαισθητοποίηση επί του θέματος για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και όχι μόνο όταν το πρόβλημα κλιμακώνεται.

Ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία για περισσότερες από δύο δεκαετίες τονίζουμε τη σημασία της ισότητας των φύλων, της οικονομικής ενδυνάμωσης των γυναικών και της μηδενικής ανοχής σε κάθε μορφή βίας.

Οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 55% της ανώτατης διοίκησης της Meridianbet, η οποία υπερβαίνει κατά πολύ τις πιο προηγμένες μετρήσεις DE&I. Ο αριθμός αυτός είναι ακόμη μεγαλύτερος στις αγορές της Αφρικής και της Ευρώπης, με τη γυναικεία διοίκηση να ανέρχεται σε 62% και 56% αντίστοιχα.

Έτσι οι γυναίκες εκπροσωπούνται αναλογικά σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς της εταιρείας (πχ. HR, μάρκετινγκ, δίκτυο λιανικής και ανάπτυξη λογισμικού), δείχνοντας ότι δεν είναι δυνατή η ισότητα των φύλων χωρίς την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών.

Αυτό το σύνθημα των Ηνωμένων Εθνών, που αναφέρεται στην «Ισότητα των φύλων σήμερα για ένα βιώσιμο μέλλον αύριο» είναι μια καθημερινή πρακτική στη Meridianbet.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας κατά των Γυναικών, η Εταιρεία υπενθυμίζει ότι η επίλυση αυτού του λεπτού προβλήματος πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όχι μόνο στο έργο των κρατικών αρχών, αλλά και στο επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο έχει σημαντική επιρροή στην προώθηση των αληθινών πολιτιστικών αξιών , ανεκτικότητα και σεβασμό.

Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ!

MERIDIANBET – Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ