Φτάνουμε σιγά σιγά στα τελευταία στάδια του 2022. Άλλη μια χρονιά που σαν εταιρεία μας αφήνει γεμάτους, με αμέτρητες εκστρατείες όπου είμασταν ξανά στην πρώτη γραμμή του αγώνα του εθελοντισμού.

Η Meridian διαχρονικά με την προσφορά της προς την κοινωνία παρουσιάζει παγκοσμίως σε όλες τις χώρες λειτουργίας της ένα αξιοθαύμαστο έργο που έχει πάνω από όλα ένα κύριο στόχο, την ευαισθητοποίηση του κοινού ούτως ώστε ο εθελοντισμός να γίνει επιτέλους ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας.

Μέσα σε αυτή την δύσκολη παρόλα αυτά χρονιά για ολόκληρο τον πλανήτη, διοργανώσαμε εκστρατείες παρέα με οργανισμούς που έχουν μέλημα να βοηθήσουν άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, δώσαμε φαγητό σε άστεγους, λάβαμε μέρος σε δενδροφυτεύσεις καταπολεμώντας τις πυρκαγιές, στηρίξαμε τους τετράποδους φίλους μας στέλνοντας τους τροφή, υιοθετήσαμε ακόμα και πολική αρκούδα γιατί η συνεισφορά δεν έχει να κάνει ούτε με ων, ούτε με φύλο.

Εμείς σαν Meridian θέλουμε να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα όπως το πράξαμε και μέσα από τον αθλητισμό ρίχνοντας «κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό» και να βάλουμε στο παιχνίδι τον κόσμο για να γίνει συμπαίκτης μας σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλουμε.

Η Meridian πρόσφερε, προσφέρει και θα συνεχίσει να το κάνει όπως έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Προσφέροντας γίνεσαι καλύτερος και συνάμα μπορείς να κάνεις τον κόσμο μας καλύτερο.   

Meridian – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος