Δίνωντας συνέχεια στην κοινωνική μας δράση, στη Meridianbet, έχουμε ως κύριο πάντοτε μέλημα να στηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Οι καιροί που διανύουμε συνεχίζουν να είναι δύσκολοι, για όλες τις κοινωνικές ομάδες ανεξαρτήτως, και η εταιρεία μας δεν σταματά να προσφέρει αλλά και να παίζει ενεργό ρόλο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα κοινωνικά προβλήματα που αφορούν τους συνανθρώπους μας, μέσω της προώθησης του εθελοντισμού.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται, καθώς πρόσφατα, αντιπροσωπεία του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ἀλκυονίδες’,  παρευρέθηκε στους χώρους της εταιρείας μας με σκοπό την παραλαβή υλικού εξοπλισμού για ενίσχυση του δικού τους έργου.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες ιδρύθηκε το 1998 και στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές και εθελόντριες  με ελάχιστα διοικητικά έξοδα.

Αποστολή του σωματείου είναι η προσφορά μιας αχτίδας ζεστασιάς στα ποικιλόμορφα προβλήματα που ταλανίζουν τους συνανθρώπους μας, άλλοτε συνεισφέροντας στα ιατρικά τους έξοδα, κι άλλοτε στις καθημερινές τους ανάγκες (τρόφιμα, λογαριασμοί, έξοδα εκπαίδευσης).

Τα έσοδά του σωματείου προέρχονται, κυρίως, από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, από πωλήσεις κοσμημάτων και άλλων χειροποίητων ειδών και από εισφορές από άτομα και εταιρείες με κοινωνική συνείδηση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την δράση του συνδέσμου πατώντας εδώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.