Η Meridian συνεισφέρει στην ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα

Εικόνες καταστροφής και καμένη γη άφησαν πίσω τους οι μεγάλες πυρκαγιές στην Ελλάδα αφού οι «πύρινες γλώσσες» σε πολλές περιπτώσεις διέλυσαν όσα είχαν αποκτήσει με κόπους μιας ζωής κάτοικοι διαφόρων περιοχών.

Πέραν από τις καταστροφές σπιτιών, αυτοκινήτων και άλλων υλικών αγαθών, τεράστια είναι και η ζημιά στο φυσικό περιβάλλον αφού κάηκε μεγάλο κομμάτι από δασικές εκτάσεις. Η Meridian ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη τόσο για τους πληγέντες συνανθρώπους μας, όσο και για την περιβαλλοντική καταστροφή, για άλλη μια φορά κατέθεσε ένα σημαντικό ποσό ως εισφορά για την ανακούφιση των πυρόπληκτων αλλά και τις ενέργειες που θα γίνουν για δενδροφυτεύσεις.

Μέσα από την “The Hellenic Initiave” ένα μεγάλο μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που τα τελευταία 11 χρόνια πρόσφερε πέραν των 20.000.000 ευρώ για αντιμετώπιση διάφορων κρίσεων στην Ελλάδα μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται πατώντας ΕΔΩ.

Θέλουμε σαν εταιρεία, να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, στους Έλληνες αδελφούς μας που τα σπίτια και οι περιουσίες τους έχουν καεί και δεσμευόμαστε ως Meridian να συνεχίσουμε να στηρίζουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με οικονομικά ή άλλα προβλήματα.