Η Μeridian γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων προσφέροντας για την προστασία και ευημερία τους

Αφοσιωμένη στην παροχή βοήθειας στο κοινωνικό σύμβολο, στο φυσικό περιβάλλον και τα ζώα η Meridian, γιορτάζει μαζί με εκατομμύρια ανθρώπους την Παγκόσμια ημέρα ευημερίας των ζώων.

Η Παγκόσμια Ημέρα των ζώων ή Παγκόσμια Ημέρα Ευημερίας των Ζώων ή Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου και στόχο έχει την εμπέδωση των δικαιωμάτων και της ευημερίας των ζώων σε όλο τον κόσμο.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων βοηθά τους ανθρώπους να έρθουν κοντά, να ευαισθητοποιηθούν και να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων ώστε αυτά να ζήσουν τη ζωή που τους αξίζει με την Meridian διαχρονικά να έχει προσφέρει ένα σημαντικό ποσό σε καταφύγια ζώων, με στόχο να συνδράμουμε στη διάσωσή τους και μετέπειτα στην υιοθεσία τους ώστε οι τετράποδοι φίλοι μας να βρουν το παντοτινό τους σπίτι.

Στρατευμένη προς αυτήν την κατεύθυνση, της ευημερίας των ζώων, η Meridian συνεισφέρει οικονομικά όπως κάθε μήνα στον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό WWF (Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση) έχοντας υιοθετήσει μάλιστα και μια πολική αρκούδα τη Meridia, η οποία αποτελεί και την μασκότ της εταιρείας μας, την οποία σίγουρα έχετε δει κατά διαστήματα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Η Meridia έχει πλέον τις κατάλληλες συνθήκες σ’ ένα κλίμα όπου θα μπορεί να έχει μια όμορφη καθημερινότητα, αφού σε διαφορετική περίπτωση, η κλιματική αλλαγή και το λιώσιμο των πάγων θα έβαζαν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Τα ζώα, συνυπάρχουν με τον άνθρωπο από την αρχή της εξέλιξής μας και αποτελεί χρέος μας ο σεβασμός και η προστασία τους. Ευχή μας ως Meridian κανένα ζώο να μην υποφέρει, κανένα ζώο να μη διαβιώνει σε ακατάλληλες συνθήκες.