Θέλουν και οι δύο ποδαρικό με το δεξί!

Πρεμιέρα έχουμε στην πρώτη κατηγορία της Γαλλία και  ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτό μεταξύ της Λιλ και της Ρεν. Παιχνίδι θεωρητικά ισοδύναμο και αυτό το αποδεικνύουν και οι στοιχηματικές μας τιμές!  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Να κερδίσει η Λιλ η απόδοση στο 2.28 νίκη της Ρεν στο 3.36, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.16. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 2.32, ενώ το Under 2.5 στο 1.61. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι 2.03, ενώ το Over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο  η απόδοση βρίσκεται στο 3.45! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Η Meridianbet δεν σταματά να εκπλήσσει το στοιχηματικό κοινό της με τις προσφορές και τα πρωτοποριακά μπόνους που προσφέρει στους πελάτες της. Με Δύο νέες προσφορές που δεν τις βρίσκετε πουθενά αλλού και κάνοντας κατάθεση μέσω της Muchbetter επωφελείστε το ένα από τα δύο Μπόνους.

Επιλέξτε την Muchbetter ως μέθοδο πληρωμής για κατάθεση του Meridianbet λογαριασμού σας, στοιχηματίστε και προσθέστε επιπλέον 10% στο λογαριασμό του Μπόνους σας.

Υπάρχουν όροι και προυποθέσεις στο www.meridianbet.com.cy !

4 Komentara

    👌👌

    👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

    Πάμε για ξεκίνημα

    👍👍

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.