Υποτροφίες της Meridian Gaming σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Σπουδαστών!

Υποτροφίες σε δύο φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, τους Ανδρέα Γεωργίου και Γιώργο Αβραάμ, απένειμε η Meridian Gaming CY.

Σε τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις 17 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Σπουδαστών, η Meridian Gaming CY, μέσω του Marketing Manager της, κ. Ζακ Γεωργίου, υπογράμμισε τον καθοριστικό ρόλο της εκπαίδευσης στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ενός ατόμου.

Όπως τονίστηκε στην τελετή, η συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών για απονομή υποτροφιών δεν αποτελεί ορόσημο μόνο για τους δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου, που θα επωφεληθούν άμεσα από αυτή τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία, αλλά φιλοδοξεί να έχει επίσης επιπτώσεις στην ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα και την κοινωνία μας.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου η Meridian Gaming CY θα συνεχίσει να στηρίζει και να βοηθά νέα παιδιά με το Meridian Scholarship. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συμβάλουμε στην πραγμάτωση των ονείρων των νέων. Υποστηρίζουμε τις ίσες ευκαιρίες στη ζωή και στο εργασιακό περιβάλλον, χωρίς διακρίσεις και ρατσισμό. Η Meridian μάχεται για ένα καλύτερο μέλλον για όλους και πρεσβεύει την πεποίθηση πως όλοι είμαστε ίσοι».

Απευθυνόμενος προς τους φοιτητές της Σχολής στους οποίους απονεμήθηκαν οι υποτροφίες, ο κ. Γεωργίου επισήμανε πως ακόμα και μια μικρή αλλαγή μπορεί να έχει μεγάλη επίπτωση. «Με την πολιτική μας θέλουμε να δώσουμε μια ώθηση σε αυτούς τους δύο νέους αποφοίτους. Όλοι μας θέλουμε να αναδείξουμε την καλύτερη εικόνα του εαυτού μας και να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε.»

Με τη σειρά της, η Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγήτρια Αγγελική Κοκκινάκη, σχολίασε: «Η εκπαίδευση είναι μία δίοδος για νέες ευκαιρίες, ένα μέσο για να διερευνήσουμε προοπτικές αλλά και ένα εργαλείο για κοινωνική συνεισφορά. Η επιρροή μιας υποτροφίας υπερβαίνει την άμεση οικονομική ανακούφιση που προσφέρει. Χρησιμεύει ως επιβεβαίωση των δυνατοτήτων ενός φοιτητή αλλά και ολόκληρης της ακαδημαϊκής κοινότητας και κατ’ επέκταση του Πανεπιστημίου μας».

Η Κοσμήτορας Κοκκινάκη ολοκλήρωσε παροτρύνοντας τους φοιτητές να κάνουν μεγάλα όνειρα. «Μέσα από τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, είμαι σίγουρη πως συνειδητοποιήσατε ότι το να είστε φοιτητής στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων δεν έχει να κάνει μόνο με την προσωπική πρόοδο, αλλά και με τον αντίκτυπο που μπορεί κάποιος να έχει στον κόσμο μας», είπε.