Τσέλσι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αγώνας για την 25η αγωνιστική της Αγγλικής Πρέμιερ Λίγκ.

Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Τσέλσι με το βαρύ 4-0.

Στον αγώνα στο Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Από 10/14 μεταξύ τους Under 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Μόλις μια ήττα υπέστη η Τσέλσι στα τελευταία 17 εντός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της Πρέμιερ (10-6-1).

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες της εταιρείας μας, θα μπορούν καθημερινά το πρωί να στοιχηματίσουν σε ενισχυμένες αποδόσεις σε όλους τους ζωντανούς αλλά και μη αγώνες μεταξύ των συγκεκριμένων ωρών!

Κάθε πρωινό λοιπόν μην χάσετε την ευκαιρία για να στοιχηματίσετε στην μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Κύπρου. Από τα πρακτορεία μπορείτε μέσα σε ένα ωραίο κλίμα να διασκεδάσετε αλλά και να ενημερωθείτε για όλες μας τις προσφορές όπως επίσης και στην εύχρηστη μας ιστοσελίδα!