Το Premium Bonus είναι ΕΔΩ!

Μια καινούργια προσφορά είναι πλέον κοντά σας και δεν είναι άλλη από το Premium Bonus.

Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα, εβδομαδιαία από 06/10/2021 μέχρι 22/05/2022, Στο Premium Bonus o παίκτης δικαιούται 10% ως επιπλέον ποσό μπόνους με τις καταθέσεις του, με το μέγιστο ποσό που μπορεί να λάβει ως Μπόνους από την εν λόγω προσφορά είναι €150 (εκατό πενήντα ευρώ) ανά μήνα και το ελάχιστο θα πρέπει να είναι €10 (δέκα ευρώ).

Επίσης ο παίκτης θα πρέπει να στοιχηματίσει ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης του σε δελτία τα οποία περιέχουν 4 ή περισσότερες επιλογές παιχνιδιών ΜΟΝΟ από τις εξής κατηγορίες: English Premier League, Italian Seria A, German Bundesliga, Spanish Primera Division,France Ligue 1, με ελάχιστη συνολική απόδοση 5.00 και ελάχιστο ποσό πληρωμής (stake) €10. 

Προκειμένου να πιστωθεί στον Meridianbet λογαριασμό σας το Premium Bonus, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, μέσω email στο info@meridianbet.com.cy, μετά την διευθέτηση των δελτίων σας.

Δελτία τα οποία έχουν τοποθετηθεί με μπόνους ποσό από το Premium Bonus, έχουν μέγιστο ποσό αποπληρωμής τα €300 (τριακόσια ευρώ).

Μόλις το ποσό του Premium Bonus πιστωθεί στο λογαριασμό του παίκτη, είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό εντός 7 (επτά) ημερών. Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν στοιχηματίσει το ποσό εντός του χρονικού διαστήματος, αυτό θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό του.

Επιπλέον, δελτία τα οποία έχουν τύχει πρόωρης εκταμίευσης (turbo cashout) ή δελτία με σύστημα, ΔΕΝ θα συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.

Η πίστωση του Premium Bonus στον λογαριασμό σας στην meridianbet.com.cy θα πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από τη στιγμή της διευθέτησης του/των δελτίων σας και εφόσον πληρούνται οι όροι αυτής της προσφοράς. Η πίστωση του εν λόγω μπόνους θα πραγματοποιείται μέσω ειδοποίησης στο λογαριασμό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Premium Bonus μπορείτε να τις δείτε εδώ.