Άννα Σοκόλοβα: «Στους Κοινοπολιτειακούς απέδειξα στον εαυτό μου ότι είμαι μια πολύ καλή αθλήτρια»

Στο κανάλι της Meridian και το «Meridian Sports Chat» φιλοξενήθηκε η πρωταθλήτρια μας στην ενόργανη γυμναστική Άννα Σοκόλοβα.

H 19χρονη με τις πολλές διακρίσεις, μίλησε στην MeridianSports και την Θεοδώρα Πέτρου για τα μελλοντικά της σχέδια, τις σπουδές που θα ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στον κλάδο της Νομικής, θέλοντας ν΄ακολουθήσει τ΄αχνάρια της προπονήτριάς της Χρυσταλλένης Τρικωμίτη που κι εκείνη είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής.

Η Σοκόλοβα αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία της, στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Μπέρμιγχαμ το καλοκαίρι του 2022, όπου κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια, καθώς και ένα χάλκινο. Όπως είπε «ήταν μια αξέχαστη εμπειρία» και η κορύφωση της καριέρας της, ενώ οι Κοινοπολιτειακοί ήταν η μεγαλύτερη διοργάνωση στην οποία έλαβε μέρος και εκεί που απέδειξε στον εαυτό της ότι είναι μια πολύ καλή γυμνάστρια.

Για τα όσα πέτυχε στη μέχρι τώρα καριέρα της και αν θα άλλαζε κάτι η 19χρονη ανέφερε ότι παραμένει ταπεινή, αναγνωρίζει ότι πέτυχε κάποιες επιτυχίες, ωστόσο δηλώνει έτοιμη για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον, αφού προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και συνεχίζει να προπονείται σκληρά. «Δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί ακόμα και οι αποτυχίες και οι τραυματισμοί μου με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα» τα λόγια της Άννας Σοκόλοβα.

Δείτε στο βίντεο, πως η 19χρονη ξεκίνησε τη γυμναστική στα 5 της χρόνια, ποιο ήταν το πρόγραμμά της συνδυάζοντας σχολείο και προπόνηση καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για τη ζωή και την καριέρα της.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης